3/04/2014

Соціальна мережа України Намайдані

Соціальна мережа НаМайдані
Ласкаво просимо в міжнародну соціальну мережу України НаМайдані для обміну інформацією між користувачами інтернет мережі. Спільнота НаМайдані - міжнародна соціальна мережа допоможе Вам обмінюватись інформацією з іншими користувачами, підтримувати зв'язок з Вашими друзями, знаходити однодумців. Сьогодні проти України ведеться цинічна кремлівська агресія, яка підмінює поняття в інформаційному середовищі, використовуючи сучасні інформаційні технології тиску на Україну і світове співтовариство фактично йде на знищення людства.
Агресивний та віроломний характер з боку Росії та кремлівської влади, яка століттями гнітила український народ в той чи інший спосіб - неприпустимі. Сьогодні, знесилений стан України - це заплановані багаторічні дії з боку злочинної московської влади, що призвели до такого стану, який ми сьогодні спостерігаємо в країні у всіх сферах життєдіяльності. Вторгнення в Україну російських військ це факт !!! Дії які відбулися в Криму не мають законної сили, адже закони України та міжнародне право цього не дозволяють робити і ніяких виправдань цьому немає - це порушення міжнародного права і пряма агресія та імперіалізм московського рашизму щодо України.
У зв'язку з цим для постійного моніторингу, збору, обміну інформації в будь-якому вигляді для забезпечення оперативного захисту і попередження загрози для народу України та світової спільноти, для допомоги в тій чи іншій ситуації або адаптації до певної ситуації, для оперативного пошуку інформації, для постійної інформативності дійсного стану обставин і реалій в правдивій формі, об'єднюємося в одну соціальну мережу України НаМайдані. Запрошуємо всіх своїх друзів, рідних та однодумців, розміщуємо та поширюєм в інтернет мережі правдиву інформацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар